Junior konstruktör med ambitioner:

Är du en konstruktör med ambitioner? Vi söker dig med ett intresse för, och en bakgrund inom maskinteknik och konstruktion med verktyg som Solidworks. Då vi är ett ungt satsande företag i starkt tillväxt så värderar vi högt rätt person på rätt plats. Dina personliga kvaliteteter väger därför till stor del tyngre än en formell utbildning. Som person är du prestigelös med en god social förmåga, och har utöver din tekniska kompetens en nyfikenhet och ambition att utvecklas.

Rollbeskrivning:

I rollen som konstruktör så kommer du att arbeta aktivt nära och med våra produkter inom den gren i vår verksamhet som vi kallar för Advanced Industrial Solutions. Vår produktportfölj består bland annat av, men är inte begränsad till, mekanisk och elektrisk produktionsutrustning för tillverkning och hantering av högspänningskablar.

Du bör vara öppen för en rad varierande arbetsuppgifter och i rollen ingår exempelvis:

  • Utveckling och konstruktion från konceptfas till färdig detaljkonstruktion.
  • Besök och uppföljning hos våra tillverkande leverantörer i Sverige och Europa.
  • Arbete med att förbereda dokumentation för tillverkning, transport och instruktioner.

Vi är en projektorienterad organisation så erfarenhet från och/eller en känsla för arbete i projektform är en fördel. I leveransprojekten kommer du att tillsammans med projektgruppen jobba med de konstruktionsuppgifter som uppkommer.

Vi har i verksamheten ett pågående arbete med kvalitetssäkring och certifiering (ISO 9001). Du kommer därför också ges möjlighet att bidra till standardisering av vårt valda sätt att konstruera och dokumentera. Konstruktionsarbetet görs med programvara för CAD (Solidworks), och dokumenthantering (revisions- och versionshantering) görs i Solidworks PDM. Erfarenhet av dessa eller motsvarande system är därför meriterande men inte något krav.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Karlskrona (Nättraby) men projekten levereras globalt. Att kunna kommunicera flytande på engelska i både skrift och tal är ett krav såväl som att du är väl bevandrad inom Office 365.

Vi tillhör teknikarbetsgivarna och tillämpar kollektivavtal.

 

Skicka in din ansökan till: hr@uddcomb.com

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Niklas: 0735-358149