Teknik- och Konstruktionsledare

Är du konstruktör med ambitionen att utvecklas i din roll och ta nästa steg? Vi söker dig med ett intresse för och en bakgrund inom maskinteknik, konstruktion och produktutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industri och process. Då vi är ett ungt satsande företag under uppväxt så värderar vi högt rätt person på rätt plats. Dina personliga kvaliteteter väger därför till stor del tyngre än en formell utbildning. Som person är du prestigelös med en god social förmåga, och har utöver din tekniska kompetens en ambition att utveckla personer runt dig genom ditt goda ledarskap.

Rollbeskrivning:

I rollen som teknik- och konstruktionsledare så kommer du att arbeta aktivt nära och med våra produkter inom den gren i vår verksamhet som vi kallar för Advanced Industrial Solutions. Vår produktportfölj består bland annat av, men är inte begränsad till, komplex mekanisk och elektrisk produktionsutrustning för tillverkning och hantering av högspänningskablar.

Du bör vara öppen för en rad varierande arbetsuppgifter: teknik- och konstruktionsledaren har i uppgift att genom en bred teknisk kompetens, vilja att lära och erfarenhet stötta företagets konstruktörer i det dagliga arbetet med ny- och vidareutveckling.

Vi är en projektorienterad organisation: erfarenhet från och/eller en känsla för ett gott arbete i projektform är en fördel. I leveransprojekten kommer du att tillsammans med projektgruppen utreda och svara på de tekniska frågor som uppstår. Du kommer också att arbeta med uppföljning och kvalitetskontroll av leverantörer och legotillverkare. Tillsammans med företagets inköpsresurser kommer du att arbeta löpande för en alltmer korrekt och precis teknisk kravspecifikation, samt för att stötta och vara del av upphandling av tekniska tjänster och tillverkning.

Vi har i verksamheten ett pågående arbete med kvalitetssäkring och certifiering (ISO 9001): du kommer därför också ges möjlighet att bidra till fortsatt utveckling och standardisering av vårt valda sätt att konstruera och dokumentera. Konstruktionsarbetet görs med programvara för CAD (Solidworks), och dokumenthantering (revisions- och versionshantering) görs i Solidworks PDM. Erfarenhet av dessa eller motsvarande system är därför meriterande.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Karlskrona (Nättraby) men projekten levereras globalt. Att kunna kommunicera flytande på engelska i både skrift och tal är ett krav.

Vi tillhör teknikarbetsgivarna och tillämpar kollektivavtal.

 

Skicka in din ansökan till: hr@uddcomb.com

Har du frågor om tjänsten? Hör av dig till Niklas: 0735-358149