Vi söker en driven montageledare som har arbetsledning i sitt DNA. Vi utför nyinstallationer, reparationer och uppgraderingsprojekt på våra kunders anläggningar inom Energi, Process och Olja/Gas industrin i hela världen.

Du kommer arbeta tillsammans med en erfaren projektorganisation och du rapporterar till projektledaren. Du kommer att leda montagearbetet på site i rollen som Site Manager med stöd från projektorganisationen.

Vi tror att vår kandidat har:

  • Viss erfarenhet av arbete med svetsade konstruktioner (Konstruktion, Prefabricering/Tillverkning, Installation)
  • Erfarenhet av montagearbete
  • Viss erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter i en internationell miljö.

Vi erbjuder en spännande tjänst för dig som vill utvecklas i en internationell och starkt projektdriven miljö med en stor variation på uppdrag/projekt. Internationellt resande och arbete på plats hos våra kunder är en naturlig del av arbetet. Du kommer arbeta med och leda ett mycket erfaret team och tillsammans uppnår vi våra kunders högt ställda mål och förväntningar.

Uddcomb International AB tillhör teknikarbetsgivarna och tillämpar kollektivavtal.

Skicka din ansökan till: hr@uddcomb.com

Vid frågor om tjänsten ring Johan: +46 735 35 68 91